Wintervet 2024

Wintervet 2024

Wij zijn er bij, jij ook?

Wintervet 2024 belooft het ultieme tweedaagse winterevenement te worden voor gezelschapsdierenartsen en paraveterinairen! Geniet van winterse plezier met boeiende lezingen, innovatieve onderzoeken en interactieve practica. Als veterinaire groothandel kunnen we natuurlijk niet ontbreken op deze gloednieuwe beurs.  Lees verder en ontdek waarom jij er ook bij moet zijn!

Wat kan je verwachten van de Wintervet?

Leerzame lezingen

Stap in een wereld van winterse kennis met het samengestelde programma. Ervaar boeiende lezingen van inspirerende docenten over spoed, orthopedie, voortplanting en interne geneeskunde. 

Elfstedentocht

Tijdens Wintervet kan je deelnemen aan een educatieve Elfstedentocht. Er zijn 11 verschillende steden met praktijkopdrachten, waarvan er één is samengesteld door ons! Bezoek onze stand en ontdek als paraveterinair de geheimen van professioneel schoonmaken. Voor dierenartsen hebben we een boeiende laparoscopie-uitdaging klaarstaan. Durf jij deze aan te gaan?

Winterse beleving

Laat je betoveren door een winterspektakel met een ijsbaan, koek-en-zopie, glühwijn, vuurkorven, chocolademelk en andere winterse lekkernijen. Dit maakt de Wintervet niet alleen een leerzaam evenement, maar ook een gezellige bijeenkomst!

Wanneer en waar is de Wintervet?

Wintervet vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024, in de mooie omgeving van Duikenburg in Echteld. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de beurs! 

Hoe werkt de inschrijving? 

Schrijf je in voor één dag (vrijdag of zaterdag) of maak het nog specialer door beide dagen deel te nemen. De Wintervet belooft niet alleen educatief te zijn, maar ook een unieke kans om te netwerken en ervaringen te delen met vakgenoten.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het ultieme wintercongres voor dierenartsen en paraveterinairen.

Registreer vandaag nog! Zien wij jou op 26 en 27 januari 2024?

Bel mij terug
{{error}}