Over ons

Over ons

Altijd dichtbij

F. vd Vooren Veterinair Groothandel is al ruim 10 jaar actief in de veterinaire markt. Wij ondersteunen jouw praktijk door betrokken te zijn en oplossingen te bieden die goed bij jouw praktijk passen. Hierbij leggen wij de nadruk op kwaliteit, merkonafhankelijkheid en duurzaamheid.

We staan graag dichtbij jouw praktijk. Dit doen wij door een concept op maat te creëren op basis van jouw wensen en verwachtingen. Wellicht dat jouw praktijk niet in de buurt van Deventer gevestigd is, maar we blijven altijd dichtbij met onze persoonlijke aanpak. 

 

 

 

 

 

Dicht bij jouw praktijk

Wij staan graag dichtbij de klant. Dit betekent dat wij meedenken met de klant en onze kennis delen op veterinair gebied. Wij kunnen ook goed luisteren naar de wensen van de klant, omdat wij merkonafhankelijk zijn. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve, prijsefficiënte en duurzame oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten dagelijks gebruik kunnen maken van hoogwaardige producten. 

Kernassortiment

Ons kernassortiment bestaat uit:

Chirurgische disposables
Facilitaire benodigdheden
Infuusvloeistoffen
Instrumentarium
Kantoorartikelen
Laboratorium
Laparoscopie
Onderhoud landbouwdieren
Praktijkinrichting
Reinigingsmiddelen
Verbandmiddelen
Verbruiksartikelen
Verzorging gezelschapsdieren
Werkkleding
[F. vd Vooren is]

F. vd Vooren Veterinair is

Kleinschalig

Groots door gewoon te blijven


Tijdens ruim drie decennia aan groei is één ding nooit veranderd; de aandacht voor onze klanten. Tevredenheid van de klant staat altijd op één.

Geworteld

Het gevoel van een familiebedrijf


We zijn betrokken en gaan voor duurzame relaties met onze leveranciers, klanten en medewerkers. Hierin focussen we op transparantie, verbondenheid en vertrouwen.

Merkonafhankelijk

Transparant, toegewijd en toegankelijk


Door merkonafhankelijk te opereren, bieden we een breed assortiment en kunnen we jou op een flexibele manier
van maatwerk voorzien.

Persoonlijk

Niet bang voor echt contact


F. vd Vooren valt op door betrokkenheid. En hoewel Deventer niet voor iedereen
om de hoek ligt, zijn we nooit ver weg

Missie Visie

Onze visie

Wij willen graag een ondersteunende rol spelen in de veterinaire zorg. Dit betekent dat wij als partner dichtbij jou staan. Wij zijn altijd bereikbaar en zijn bereid om je op welk moment dan ook te helpen. Wij vinden namelijk vakkundigheid en snelle communicatie erg belangrijk. We kunnen een goede samenwerking met jouw praktijk garanderen door middel van een up-to-date webshop, onze accountmanagers, productspecialisten en customer service. Daarnaast spelen wij in op de vraag en zijn wij flexibel zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen en ontwikkelingen in de veterinaire wereld.

Onze missie

Jouw partner zijn op het gebied van veterinaire zorg door betrokken te zijn en geschikte oplossingen op maat te bieden aan jouw kliniek, praktijk of opleidingsinstituut. 

 

 

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij ondersteunen jou graag in het verduurzamen van je praktijk. Daarom hebben wij de Green Care Professional lijn aan ons facilitaire assortiment toegevoegd. Deze lijn bestaat geheel uit gecertificeerde en milieuvriendelijke cradle-to-cradle producten. De lijn bestaat uit verschillende schoonmaakproducten. Naast de Green Care Professional lijn kan je bij ons nog meer milieuvriendelijke producten vinden.

Daarnaast dragen wij een steentje bij aan duurzaamheid door onze logistieke processen te verduurzamen. Wij gebruiken bijvoorbeeld zo min mogelijk plastic en verpakkingsmateriaal zonder dat de kwaliteit van onze producten beïnvloed wordt. 

Wij staan altijd dichtbij jouw praktijk zodat wij jou een merkonafhankelijke en brede assortiment, maatwerk en duurzame oplossingen kunnen aanbieden. 

Bel mij terug
{{error}}