[Homepagina - Zoekbanner tekst]
Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Homepagina - Intro]

Dé partner voor jouw veterinaire organisatie

 

Als belangrijke schakel binnen de veterinaire zorg, realiseren we ons dat het bieden van de juiste ondersteuning en oplossingsgericht (mee)denken erg belangrijk is. Wij zijn een merkonafhankelijke veterinaire groothandel en leverancier van kwalitatieve en duurzame producten. Onze Accountmanagers verdiepen zich graag in de wensen, verwachtingen en behoeften van jou als klant. Om dit vervolgens door te vertalen naar een passend concept op maat, voor zowel de organisatie of locatie, als de individuele afdeling. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij al ruim 30 jaar dé partner voor iedere kliniek, praktijk en opleidingsinstituut. 

 

Leer ons kennen
[Home - iconen]

 

Merkonafhankelijk
Snelle service
Expertise
Duurzaamheid
[Homepagina - Uitgelichte categorieën]

Populaire categorieën

Een selectie van ons veelzijdig en verrassend assortiment

Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen

Bekijk
Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Bekijk
Laparoscopie

Laparoscopie

Bekijk
Instrumentarium

Instrumentarium

Bekijk
Infuusvloeistoffen

Infuusvloeistoffen

Bekijk
Betrokken
Betrokken
We gaan veilig om met onze producten, mensen, klanten en het milieu. 
Toegankelijk
Toegankelijk
We zijn altijd dichtbij.
Toegewijd
Toegewijd
We gaan voor een langdurige samenwerking.
Transparant
Transparant
We zijn eerlijk en open over onze prijzen en voorraden.
Betrouwbaar
Betrouwbaar
We komen onze afspraken na. 
[Persoonlijk contact, advies op maat]

 

Persoonlijk contact, advies op maat 

 

Bij F. vd Vooren Veterinair vinden we het belangrijk om altijd dichtbij onze klanten te zijn, zowel op een figuurlijke als letterlijke manier. Onze accountmanagers komen namelijk altijd graag langs om advies of producttrainingen te geven op specifieke productgroepen, artikelen of werkwijze-ondersteuningen. Deze producttrainingen geven we zelf of in samenwerking met onze leveranciers, zodat we altijd de maximale hoeveelheid kennis en informatie kunnen delen.

24 november

Effectieve zorg voor urinewegproblemen bij katten in de winter

In de wintermaanden ervaren katten vaak gedragsveranderingen, met name gericht op het vermijden van koud weer door binnen te blijven. Deze verschuiving in levensstijl kan leiden tot nieuwe uitdagingen, vooral op het gebied van urinewegproblemen. Katten die normaal gesproken buiten plassen, tonen soms weerstand tegen het gebruik van de kattenbak. In deze blog gaan we dieper in op deze problemen en hoe onze producten jouw dierenkliniek kunnen ondersteunen.

 

Lees meer
25 oktober

Mesitran honingverband in de diergeneeskunde: Effectief gebruik en voordelen

In de wereld van de diergeneeskunde zijn er voortdurend nieuwe behandelingen en benaderingen die worden onderzocht en geïntroduceerd om dieren de best mogelijke zorg te bieden. Een interessante innovatie is het gebruik van honingverbanden, zoals Mesitran, om wonden en huidproblemen bij dieren te behandelen. In deze blogpost leggen we uit wat Mesitran honingverband is en welke voordelen het biedt voor dierenartsen, paraveterinairs en uiteraard de dieren.

Lees meer
05 september

Efficiënt voorraadbeheer in dierenklinieken: hoe optimalisatie leidt tot kostenbesparing

In een drukke dierenkliniek is efficiënt voorraadbeheer erg belangrijk. Het beheren van je voorraad gaat verder dan alleen het bijhouden van productaantallen. Het heeft een grote invloed op verschillende aspecten van je dierenkliniek, waaronder betere patiëntenzorg, operationele efficiëntie en kostenbeheersing. In deze blog gaan we dieper in op waarom efficiënt voorraadbeheer zo belangrijk is voor dierenartspraktijken, en bieden we praktische tips om je voorraad te optimaliseren en kosten te verminderen. 

 

Lees meer
[Iso tekst]

 

ISO 9001:2015


F. vd Vooren is officieel gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015. Dit certificaat is geldig voor medische, veterinaire en facilitaire scope. Hierdoor zijn wij in staat om binnen onze processen kwaliteit te kunnen garanderen. 

Bel mij terug
{{error}}