Over Manon

Over Manon

Maak kennis met Manon!

Hi, mijn naam is Manon en ik ben een van de Accountmanagers bij F. vd Vooren Veterinair. Ik sta altijd klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij wat jouw praktijk nodig heeft.

Wil jij meer over mij te weten te komen? Lees dan gauw verder.

Ervaring in de praktijk

Jarenlang heb ik gewerkt als paraveterinair in een dierenartspraktijk. Na een leuke periode als paraveterinair besloot ik om de rol van praktijkmanager op me te nemen. In deze rol was ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kliniek. Hoewel ik enorm genoot van mijn tijd in de praktijk, begon ik te verlangen naar een nieuwe uitdaging.

Als Accountmanager heb ik de perfecte balans gevonden tussen mijn liefde voor de veterinaire branche en passie om praktijken te helpen! Op pad gaan om dierenklinieken te adviseren en op deze manier toch nog verbonden te blijven met de branche voelt voor mij als een win win. Door mijn ervaring als paraveterinair en praktijkmanager begrijp ik de unieke uitdagingen waar dierenartspraktijken dagelijks mee te maken hebben.

Wie ben ik?

Ik zou mezelf beschrijven als:

Georganiseerd
Sociaal
Vindingrijk
Gemotiveerd

Mijn hobby's

Wandelen met mijn twee honden en zoontje
Met vriendinnen op het terras
Lezen
Neem contact op met Manon

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen met betrekking tot ons bedrijf of onze producten, aarzel dan niet om mij te benaderen. Ik sta klaar om je te adviseren en te helpen! 

M 06 - 22 40 58 41

E m.sterk@fvdvoorenveterinair.nl

Bel mij terug
{{error}}