Over Loes

Over Loes

Maak kennis met Loes!

Hallo! Ik ben Loes, en ik vervul met veel plezier de rol van Accountmanager bij F. vd Vooren Veterinair. Met mijn passie voor klantgerichtheid en het opbouwen van sterke relaties, ben ik toegewijd om jou en je praktijk te ondersteunen.

Wil jij mij beter leren kennen? Lees dan gauw verder.

Begonnen als paraveterinair

Na het afronden van mijn studie als paraveterinair, begon ik mijn carrière in deze functie. Mijn eerste werkervaring was bij een leuke dierenartspraktijk, waar ik veel kennis opdeed over de veterinaire wereld. Later maakte ik de overstap naar een dierenwinkel, waar ik 6 jaar de rol van productverantwoordelijke vervulde.

De gecombineerde ervaring die ik heb opgedaan als paraveterinair in de praktijk en in de verkoop/inkoop in een dierenwinkel komt uitstekend van pas in mijn huidige functie. Dankzij mijn veelzijdige achtergrond ben ik ervan overtuigd dat ik dierenartspraktijken zowel op veterinair als facilitair gebied goed kan ondersteunen.

Wie ben ik?

Ik zou mezelf beschrijven als:

Enthousiast
Behulpzaam
Betrouwbaar
Sociaal

Mijn hobby's

Concerten en feesten
Films en series
Omgaan met dieren
Neem contact op met Loes

Vragen? Neem contact op!

Als je vragen hebt over ons bedrijf of onze producten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen!

M 06 - 53 80 39 72 

E l.kornegoor@fvdvoorenveterinair.nl 

Bel mij terug
{{error}}