Actiemaand: Castratie en Sterilisatie

Meerdere artikelen in de actie voor de maand van Castratie & Sterilisatie

Bij F. vd Vooren, weten we hoe belangrijk castratie en sterilisatie zijn voor de gezondheid en het welzijn van (huis)dieren. Daarom ondersteunen we dierenartsen deze maand met onmisbare kortingen op essentiële benodigdheden. Tot en met 30 april profiteer je van kortingen tot wel 50% op operatiejassen, spuiten, naalden, kragen, castratietangen, en nog veel meer. We hebben alles wat je nodig hebt om je praktijk uit te rusten voor deze belangrijke ingrepen, tegen prijzen die je niet wilt missen.

Of je nu routinematige sterilisaties uitvoert of complexere castratieprocedures, onze hoogwaardige producten zorgen ervoor dat je elke uitdaging aankan. En met kortingen die oplopen tot de helft van de prijs, is dit het perfecte moment om je voorraad aan te vullen en je praktijk te voorzien van de beste hulpmiddelen in de branche.

Mis deze kans niet om te besparen en tegelijkertijd de gezondheid van huisdieren te bevorderen. Maak van de maand maart en april de maand waarin je praktijk het verschil maakt!

Ontdek de actiebundel nu! 

Bel mij terug
{{error}}