Klompen / Klompen Wasbaar
 
 

Klompen Wasbaar

Wock Professional Footwear: werkschoenen voor in de praktijk 
Wock biedt een ruim assortiment werkklompen voor professionals die in zeer veeleisende omgevingen werken. Wock schoeisel is speciaal ontworpen om bijvoorbeeld lang op te staan en te gebruiken in omgevingen waar optimale hygiëne en veiligheid van groot belang zijn. De klompen bieden door hun ontwerp en materiaalkeuze veel voordelen voor het gebruik in verschillende sectoren.

De Nube is ideaal voor mensen die lang staan of lopen, en blijft de gehele dag comfortabel aanvoelen, met name in de volgende sectoren: ziekenhuizen en andere zorginstellingen, dierenartspraktijken en klinieken, farmaceutische industrie, voedingsindustrie,  schoonmaak bedrijven en cateraars.

Productsheet Wock Nube


De Everlite is ideaal voor  mensen die lang moeten staan of lopen en daardoor last kunnen krijgen van pijnlijke voeten of vermoeidheid in het onderlichaam, met name in de volgende sectoren: ziekenhuizen en andere zorginstellingen, dierenartspraktijken en klinieken, farmaceutische industrie,voedingsindustrie en  schoonmaak bedrijven.
 
Wock Nube Groen
Wock Nube Lichtblauw
Wock Nube Navy
Wock Nube Roze
Wock Nube Wit
Wock Nube Zwart
Wock Everlite Blauw
Wock Everlite Fuchsia
Wock Everlite Groen
Wock Everlite Navy
Wock Everlite Oranje
Wock Everlite Paars
Wock Everlite Wit
Wock Everlite Zwart
Wock Nexo 02 wit/navy